Teknik / download

DELTA-PROGRAMMET

T E K N I K

 

Copyright:

Bemærk at alle materialerne er copyrightede. Du er velkommen til at downloade og kopiere dem så mange gange du vil til din egen personlige brug, men ikke give filer eller links videre til andre.

 

Download af lydfilerne:

Hvis du lytter til de guidede meditationer fra din telefon, tablet eller PC kan det nogle gange være rart at "hente" lyden (mp3-filerne) så den ligger på din telefon/computer. På den måde er du ikke afhængig af en internet-forbindelse.

 

På computer (PC eller Mac) er dette let. Find den "knappen" til den meditation du vil downloade, og dobbelt-klik (eller på Mac ctrl-klik) og vælg kommandoen "save link as..." eller "download til...". Derefter får du mulighed for at bestemme hvilken mappe på computeren, filerne lægges i.

 

På en iphone, ipad eller android smartphone kan man også hente filerne, men det kan desværre være lidt mere kompliceret. Enten kan du først tage dem ned på en computer og derefter overføre dem gennem et kabel (hvis det er til ipad eller iphone skal man bruge iTunes på computeren for at gøre det).

 

Der findes også særlige apps til både Android og iOS (ipad, iphone) som gør det muligt at downloade direkte fra nettet (wifi eller dataforbindelse via telefonnettet). På iOS kan man installere en særlig browser som hedder ICAB - når man bruger den, får man valgmuligheden om man vil lytte eller downloade en fil. På android kan man installere ADM, "Android Download Manager". Her skal man så hente web-adressen fra sin almindelige browser (hold fingeren på knappen i meditationslisten indtil du får valgmuligheden "kopier web-adresse") og sætte den ind i ADM.

 

Dropbox med lydfilerne

Du kan også skrive til os og bede om personlig adgang til en særlig dropbox hvor alle lydfilderne ligger i. Hvis du er vant til at bruge dropbox, er dette sikkert den letteste måde - i så fald ved du sikkert at filer kan gøres tilgængelige offline ved at vælge dem som "favoritter".

 

CD med lydfilerne

Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil have et sæt "gammeldags" CD'er med de guidede meditationer. Så længe du er på et af vores delta-hold kan vi gøre dette gratis. Bare skriv til os et par dage i forvejen at du gerne vil have CD'erne, så vil vi brænde dem til dig så du kan få dem ved næste mødegang.

 

 

Copyright @ All Rights Reserved